Çayeli Ziraat Odası > Haberler > GELECEK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ SELİM TEMURCİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

GELECEK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ SELİM TEMURCİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Rize'de bulunan TEMURCİ odamızı ziyaret etmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi olan Rize Çayeli ne gelen Gelecek partisi Milletvekili Selim TEMURCİ İl İçe ve partililerle birlikte Odamızı Ziyaret ederek Oda Çalışmaları hakkında Ziraat odası başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU ndan bilgi aldı.

Selim TEMURCİ ; sayın başkan ile Çay konusunda bilgi alış verişinde bulunduk. Çay konusunda sayın başkanım ile hem fikiriz Çay Rizelinin vaz geçilmezidir. Rizelinin geçim kaynağıdır ve siyaset üstüdür. Bizde aynı kanaatleri taşıdığımız beyan ettik üzerimize bir görev düşerse seve seve yapmaya da hazır olduğumuzu söyledim. İyi bir görüşme oldu. oda adına Yaptıkları çalışmalar hakkında da kendisine teşekkür ettik.