Çayeli Ziraat Odası > Haberler > ÇAY KUR ÖNCELİĞİMİZ OLMALIDIR. BİR AN EVVEL BUDAMA İŞLEMİNİ YAPTIRALIM

ÇAY KUR ÖNCELİĞİMİZ OLMALIDIR. BİR AN EVVEL BUDAMA İŞLEMİNİ YAPTIRALIM

BUDAMA YAPMAYANLAR MAĞDUR OLACAK ÇAY KURA ÇAY SATAMAYACAKLAR.

ÇAY KUR BUDAMA YAPMAYAN ÜRETİCİLERİMİZDEN ÇAY ALMAYACAK:

Çayeli Ziraat Odası başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU Çay sezonu başlamadan üreticimize uyarılarda bulundu. Öncelikle iyi bir sezon geçirmek dileğimizdir, Çay üreticisi olarak hepimizin beklentilisi adil ekonomik şartlara uygun bir Çay sezonu geçirmektir.

Öncelikle Üreticilerimizi buradan uyarayım Çay kur budama yapmayan üreticilerimizden çay almayacak bir an evvel budama işlerini halledelim. özel sektöre çay satarım mantığı ile hareket etmeyelim Çay kurun olmadığı bir çay sektöründe biz üreticiler çok sıkıntı çekeriz...

Çay kur bizim olmazsa olmazımızdır o mantıkla hareket edelim... Özel sektörün kaygısı ticaridir karına bakar çay kurun olmadığı bir sektörde özel çay fabrikaları bizi değil ticari çıkarlarını  düşünür bunu unutmayalım ve çay kura her şartta sahip çıkalım. kesinlikle kontenjanlarımızı dolduralım...bütün müstahsillerimizim Allah yardımcısı olsun. her şartta Çay üreticisinin yanında olmak için mücadele ettiğimizi bilmenizi isterim dedi.