Çayeli Ziraat Odası > Haberler > PEKMEZ YAPIMI AŞIKLAR KÖYÜNDE YENİDEN HAYAT BULACAK. AŞIKLAR KÖYÜ ÇAYELİ KAYMAKAMI EŞLİĞİNDE TESİSİ ZİYARETE GELEN HEYETİ AĞIRLADI.

ODAMIZ TARAFINDAN DA DESTEKLENEN DOKAP PROJESİ HAYATA GEÇİYOR.

Rize’de  yöresel ürünleri değerlendirmek için kurulan kooperatiflerin sayısı artıyor. Bu kooperatiflerden biri de Çayeli-Aşıklar Köyü Muhtarlığı tarafından kurulan S.S. Çayeli Aşıklar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi. Kooperatif DOKA desteğiyle kurduğu Aşıklar Pekmez tesisinde pekmez yapımına başlıyor.

Tesis de incelemelerde bulunmak üzere Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL Çayeli Ziraat Odası Başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU  Rize İl Tarım Müdürü Murat GENÇ, Ak Parti İlçe başkanı Hüseyin ÖZTÜRK ve Çayeli Jandarma Bölük komutanı da eşlik etti.

Tesis Hakkında Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgileri Aşıklar köyü Muhtarı Turan SIRTLI tesisi ziyarete gelen heyete yapılan çalışmalar hakkında  bilgi verdi.