Çayeli Ziraat Odası > Haberler > ÇAYELİ'NDE ARICILAR KURS KATILIM BELGELERİNİ ALDI.

ÇAYELİ'NDE ARICILAR KURS KATILIM BELGELERİNİ ALDI.

KAYMAKAM MUHAMMET FATİH DEMİREL VE ODAMIZ BAŞKANI ALİ KÜÇÜKİSLAMOĞLU TARAFINDAN KURSA KATILIM BELEGELERİ VERİLDİ.

Çayeli Ziraat Odası ve Çayeli Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen arıcılık kursuna katılan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

148 kursiyerin sertifikaları düzenlenen tören ile dağıtıldı. Çayeli Ziraat Odasındaki törene Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL, Çayeli Ziraat Odası Başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve kursiyerler katıldı. Törene katılan kurum yöneticilerince, kursiyerlere kurs bitirme belgeleri teslim edildi.