Çayeli Ziraat Odası

ZOBİS
Çayeli Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI BAŞKANI ALİ KÜÇÜKİSLAMOĞLU AÇIKLAMLARDA BULUNDU,

ZİRAAT ODASI BAŞKANI ALİ KÜÇÜKİSLAMOĞLU AÇIKLAMLARDA BULUNDU,

BAŞARABİLİRSEK PROJEMİZ ÜRETİCİMİZE NEFES ALDIRIR.

Rize Ziraat Odaları il koordinasyon kurulu başkanı ve Çayeli Ziraat Odası Başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU “Çay Kur ’dan alacağımız çay çöpünü işleyerek çiftçilerimize organik gübre yapmak istiyoruz” dedi.

KÜÇÜKİSLAMOĞLU oluşturmuş olduğumuz İl koordinasyon kurulumuzda alınan karar gereği ; Çay kur ile anlaşma yaparak atık çay çöpünü alıp diğer materyaller ile harmanlayıp torbalama projesidir. Proje büyük niyetimiz halisdir. Çay Kur Genel müdürlüğüne müracatımızı yaptık inşallah olumlu gelişmeler oldukça halkımıza duyurularda bulunacağız...Bu projede bize desteklerini esirgemeyen Ziraat Odaları Birliği Başkanı sayın Ş.Şemsi BAYRAKTAR a da teşekkürlerimizi borç biliriz.

Tabii bu proje nin uygulanması biraz zaman alacak olsada inşallah bu projeyi hayata geçiririz...Biz Rize deki bütün Ziraat Odaları olarak çiftçimiz için faydalı olan her şeye olumlu yaklaşıyoruz.... bu projenin hayata geçirilebilmesi Çay kurdan Çay çöpünün almasına bağlıdır  aksi takdirde gübre yapım işi Rize deki Ziraat Odalarını aşar, bunuda not edelim