Çayeli Ziraat Odası > Haberler > ÇAYELİ VE PAZAR ZİRAAT ODASINDAN ORTAK PROJE

ÇAYELİ VE PAZAR ZİRAAT ODASINDAN ORTAK PROJE

İLK KURSUMUZ BİTTİ. VİDEO YU İZLEYE BİLİRSİNİZ.

Çayeli Ziraat Odası Başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU yaptığı açıklamada, butik çay üretimi ve çay tadımcılık mesleğini öğrenmek isteyen kadın üyelere 5 gün 25 saat sürecek eğitim verilecek.

Başkan KÜÇÜKİSLAMOĞLU;

Çayeli ve Pazar Ziraat Odası ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 23-50 yaş aralığında çay sektöründe faaliyet göstermek isteyen, evinde kendi emeği ile ‘butik çay üretimi ve çay tadımcılık mesleğinin eğitimini almak isteyen üyelerin 'Çay Akademisi' firması aracılığı ile eğitim verileceğini açıkladı. KÜÇÜKİSLAMOĞLU ilk kursumuz bitti kurslarımıza katılıp eğitim almak isteyen üyelerimizin  Çayeli ve Pazar Ziraat Odası sekreterliğine  müracaat edip kayılarını yaptıra bilirler, eğitim sonunda Halk Eğitim Sertifikası ve Katılım Belgesi verileceğini duyurdu.