Çayeli Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANLAR TARTIŞILAN ÇAY KANUNU İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

BAŞKANLAR TARTIŞILAN ÇAY KANUNU İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

ÇAY KANUNUNA İTİRAZ VAR . ZİRAAT ODALARI BÖLGE TOPLANTISI ÇAYELİNDE YAPILDI

ÇAY ÜRETİMİ YAPILAN ZİRAAT ODALARI BÖLGE TOPLANTISI ÇAYELİNDE YAPILDI:

Kamu oyunda Ziraat odalarının itirazı sonucunda tartışmaya açılan çay kanunu için Türkiye Ziraat Odaları birliği yönetim kurulu üyesi Hasan KOZOĞLU başkanlığında  Çay üretimi yapılan bölge ziraat odaları toplantısı Çayeli Ziraat Odasında yapıldı.  Rize il koordinasyon başkanı aynı zamanda Çayeli Ziraat Odası başkanı olan Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU yapılması gereken uygulamalar için fikir alışverişinde bulunduk  Genel merkez den Yönetim kurulu üyemiz Sayın Hasan KOZOĞLU başkanımızda bizimle beraber toplantımıza katılmıştır dedi.

Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU Genel başkanımız Sayın Şemsi BAYRAKTAR da her konuda bize destek olmaya devam ediyor. kendilerine Çay üreticileri adına şükranlarımı sunuyorum biz kanun tasarısını duyduktan sonra oda başkanlarımız ile birlikte Ankara ya çalışma yapmak  üzere Türkiye Ziraat Odaları genel merkezine  giderek durumu kendisi ile paylaştık Genel Başkanımız Şemsi BAYRAKTAR ile birlikte kanun üzerinde itirazlarımız olan düzeltmeleri ve görüşlerimizin olduğu bir çalışma yaptık. TBMM e geçip Kanun taslağını sunan milletvekilleri ile görüştük itiraz ettiğimiz konular hakkında kendilerine bilgi verdikten sonra taslağın görüşmeleri ertelendi. Rize ye dönüş de Çay tarımı yapılan  odalar Artvin Rize Trabzon oda başkanları Çayeli'nde toplanarak durum değerlendirmesi yaptık. odalar kanun teklif maddelerini görüşmek üzere toplantıyı sonlandırdık.  Bu vesile ile biz Ziraat Odaları Çay üreticisinin aleyhine olan bir uygulamaya evet demeyeceğiz dedi.