Çayeli Ziraat Odası > Haberler > 2'NCİSİNİ DÜZENLEDİĞİMİZ ARICILIK KURSUMUZ BAŞLADI

2'NCİSİNİ DÜZENLEDİĞİMİZ ARICILIK KURSUMUZ BAŞLADI

ARICILIK KURSUNA KURSİYERLERİMİZDEN İLGİ VAR...

Odamız ile birlikte halk eğitim merkezinin ortaklaşa bu yıl 2'ncisini düzenlemiş olduğu arıcılık kursumuz 11.05.2022 çarşamba günü Öğretmen evi akşam sanat okulu seminer salonunda kursiyerlerimizin katılımı ile başladı... kursta dersleri halk eğitim merkezi hocalarından Yavuz ŞAHİN vermektedir.

Ziraat Odası başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU kurslarımıza katılan çiftçilerimizin yoğunluğu ve ilgisi bizi ziyadesi ile mutlu ediyor....Her zaman çiftçimizin yanında ve hizmetinde olmaya imkanlarımız elverdiği müddetçe olmaya devam edeceğiz.

bu yıl içerisinde kurslarımıza devam edeceğiz 3'ncüsü içinde kayıtlarımız devam etmektedir. kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenleri odamıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum dedi.