Çayeli Ziraat Odası > Haberler > ALİ KÜÇÜKİSLAMOĞLU ÇAY KANUNU İÇİN ANKARA YA GİDİYORUZ

ALİ KÜÇÜKİSLAMOĞLU ÇAY KANUNU İÇİN ANKARA YA GİDİYORUZ

ODALARDAN ÇAY KANUNUNUNDA BULUNAN FİYAT TESPİTİNE İTİRAZ VAR.

Oda başkanımız Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU Rize Ziraat odaları il konseyi başkanı olarak ilçe ziraat odaları başkanları ile birlikte düzenlenen çay kanununda Çay fiyatının "Ulusal Çay konseyi tarafından belirleneceğine dair açıklamaya "itiraz ederek bu maddeenin düzeltilmesi için Akp Parti genel başkan yardımcısı Hayati YAZICI ile görüşmek üzere Ankaraya gittiler. Sayın bakanın Görüşmeden sonra ki paylaşımı.

Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU ÇAY HEPİMİZN GELECEĞİDİR. ZİRAAT ODALARI OLARAK ÜRETİCİMİZİN MENFAATLERİ NEYİ GEREKTİRİYORSA ONU YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ DEDİ. AYNI ZAMANDA TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI SAYIN ŞEMSİ BAYRAKTARA DA GÖSTERMİŞ OLDUĞU YAKIN İLGİDEN DOLAYIDA TEŞEKKÜRLERİMİZİ KENDİLERİNE İLETTİK BAŞKANIMIZIN DESTEKLERİ BİZE GÜÇ VERİYOR DEDİ.