Çayeli Ziraat Odası > Haberler > ÇAY SEZONU İÇİN ÇAYELİ KAYMAKAMI VE ZİRAAT ODASI BAŞKANI FABRİKA ZİYARETİNDE BULUNDU

Çay sezonu hakkında bilgi almak için  Çayeli kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK ve Odamız başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU Çay Kur Sabuncular çay fabrikası Müdürü Yakup ÖZTÜRK ü makamında ziyaret ederek Çay sezonu hakkında görüş alış verişinde bulundular...Çayeli Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK  Çay sezonunun hayırlı olmasını dilerken odamız başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU da sezon zorlu başladı inşallah biz üreticiler için hayırlı bir dönem olur. Oda olarak her zaman olduğu gibi imkanlarımız neticesinde üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz dedi.