Çayeli Ziraat Odası > Haberler > ÇAYELİ ZİRAAT ODASI ÜRETİCİYE HİZMETE DEVAM EDİYOR.

ÇAYELİ ZİRAAT ODASI ÜRETİCİYE HİZMETE DEVAM EDİYOR.

ÇAYELİ ZİRAAT ODASINDAN LİKAPA ÜRETİCİMİZE DESTEK

Madenli yazıcılar mahallesinden Hüseyin YAZICI adlı çiftçimize Çayeli Ziraat Odası olarak likapa yetiştirdiği  için ( alternatif ürün ) gübre desteği sağladık .

Yazıcı 1.5 dönümden  yılda 500 kg likapa yetiştirdiğini ve 30 tlden kilosunu sattığını çok memnun olduğunu aynı zaman da kokulu üzümde yetiştirdiğini söyleyerek Çayeli ziraat odasının vermiş olduğu 4 yıllık gübre desteği  içinde Başta Başkanımız Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU ve oda da görev yapan diğer arkadaşlara teşekkür ederim dedi. Odamız Başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU da Yeterki Çiftçi kardeşlerimiz üretim yapma gayreti içinde olsunlar  Çiftçi üretmezse açlık olur biz her zaman çiftçimizin yanındayız Odamızın imkanları dahilinde her zaman çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz dedi.